Мої вітаннячка, ось і настала середина серпня, а це означає що прийшов час готувати кукурудзу! Я думаю, звичайна відварена з сіллю кукурудза всім уже набридла, тому сьогодні поділюсь з Вами рецептом кукурудзи запеченої з перцем чилі та орегано, як ви самі розумієте це гостро (ох як гостро).
Потрібно:
- кукурудза - 2-4 шт. (залежить від розміру)
- часник - 1 зуб.
- імбир - щіпка
- перець чилі - за смаком
- масло - 1 ст.л.
- оливкова олія - 1 ч.л.
- сіль, перець - за смаком
- орегано - 1/2 ч.л.
1. Кукурудзу почистити, промити та протерти паперовим рушником.
2. Часник та імбир натерти на тертці та перекласти у ступку, туди ж покласти масло кімнатної температури, оливкову олію, сіль перець та перемішати.
3. Перець чилі нарізати тонкими шматочками, разом з орегано додати в ступку та все ретельно перетерти.
4. Змастити кукурудзу отриманою кашицею, загорнути у фольгу та поставити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на решітку. Запікати 30 - 40 хвилин.
На сайті де я знайшла цей рецепт була рекомендація скуштувати цю кукурудзу з відвареними перепелиними яйцями, я так і зробила , вийшло смачно! Проте попереджаю, що перець чилі треба класти в міру, бо може вийти дуже і дуже ГОСТРО!
Не прощаюсь, тому що сьогодні буде ще як мінімум одна стаття, максимум - дві, тому що завтра зранку їду в село до бабусі з дідусем і поки що не знаю коли приїду, але обіцяю приїхати і відразу написати хоча б одну статтю! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар