Як я і обіцяла ще одна стаття перед моїм від'їздом.
У мене є декілька перевірених рецептів, які рятують коли часу на приготування зовсім мало, одним з них я поділюсь з Вами сьогодні! Я досить часто готую рагу, тому що його приготування не потребує багато часу та кожного разу можна приготувати щось нове саме з тих продуктів що є саме у Вашому холодильнику. Інгредієнти можна заміняти на будь-які проте варто враховувати час їх приготування. Продукти що готуються довше - кладемо у сковорідку раніше, а ті що швидше - пізніше, от і весь секрет. Тому давайте, всі разом йдемо на кухню, зазираємо у холодильник... витягуємо все що нам хочеться та готуємо рагу!:)
Потрібно:
- куряче філе - 500 г.
- борошно - 1 ст.л.
- сіль, перець - за смаком
- масло - 2 ст.л.
- часник - 4 зуб.
- цибуля - 2 шт.
- болгарський перець - 1 шт.
- томатна паста - 2 ст.л.
1. Куряче філе промити, порізати на кубики, посолити та поперчити. Додати борошно та перемішати.
2. На сковороді розігріти масло та обсмажити філе до золотистої шкуринки, приблизно 5-7 хвилин. Після чого обсмажену курятину викласти в миску.
3. Цибулю нарізуємо півкільцями, часник - невеличкими шматочками, а перець - соломкою.
4. На сковороді підсмажуємо цибулю та часник до рум'яної шкуринки. Після чого додаємо перець, обсмажуємо все 3 хвилини та додаємо куряче філе.
5. Додаємо томатну пасту, доводимо до кипіння і тушкуємо на маленькому вогні 25 хвилин.
6. При подачі посипаємо зеленю.
На сьогодні все, добраніч ;)
Немає коментарів:
Дописати коментар