Булочки з корицею - любов ще зі школи, для мене вони -найсмачніше що було в ті часи у столовій. Ох вже цей аромат♥
Приготуємо?
• яйця - 2 шт.
• цукор - 70 г.
• молоко - 200 мл.
• вершкове масло - 70 г.
• борошно - 500-600 г.
• дріжджі - 7 г.
• сіль
• кориця - 15 г.
• цукор - 90 г.
+ відео-рецепт від FOOD like ART:
Приготування:
1. Яйця ретельно перемішуємо з цукром, але не збиваємо.
2. До яєць додаємо трохи підігріте молоко та розтоплене вершкове масло, перемішуємо.
3. Поступово вводимо у суміш просіяне борошно, сіль, сухі дріжджі та ретельно вимішуємо до однорідності на протязі 5-ти хвилин.
Якщо використовуєте свіжі дріжджі, то попередньо змішуємо їх з теплим молоком залишаємо на 30 хвилин і далі змішуємо решту інгредієнтів.
4. Тісто викладаємо у зміщену маслом глибоку миску, накриваємо полотенцем та залишаємо на 1 годину, щоб тісто підійшло.
5. В цей час підготуємо начинку.
Розтоплюємо вершкове масло та змішуємо цукор з корицею.
6. Тісто, що підійшло тонко розкачуємо на пергаментному папері, або ретельно присипаній борошном поверхні.
7. Тонко розкачене тісто змащуємо ретельно змащуємо розтопленим вершковим маслом та присипаємо какао з цукром.
8. Обережно загортаємо тісто, розрізаємо його на однакові частини (в мене по 4 см.)
9. Викладаємо майбутні булочки у форму застелену пергаментним папером та випікаємо у попередньо розігрітій до 180 градусів - 30-40 хвилин.
Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART!♥
Немає коментарів:
Дописати коментар