середа, 7 грудня 2016 р.

Булочки з корицею


Булочки з корицею - любов ще зі школи, для мене вони -найсмачніше що було в ті часи у столовій. Ох вже цей аромат♥ 
Приготуємо? 

Потрібно: 

• яйця - 2 шт.
• цукор - 70 г.
• молоко - 200 мл.
• вершкове масло - 70 г.
• борошно - 500-600 г.
• дріжджі - 7 г.
• сіль
• кориця - 15 г.
• цукор - 90 г.

+ відео-рецепт від FOOD like ART:



Приготування: 

1. Яйця ретельно перемішуємо з цукром, але не збиваємо.

2. До яєць додаємо трохи підігріте молоко та розтоплене вершкове масло, перемішуємо.

3. Поступово вводимо у суміш просіяне борошно, сіль, сухі дріжджі та ретельно вимішуємо до однорідності на протязі 5-ти хвилин.
Якщо використовуєте свіжі дріжджі, то попередньо змішуємо їх з теплим молоком залишаємо на 30 хвилин і далі змішуємо решту інгредієнтів.

4. Тісто викладаємо у зміщену маслом глибоку миску, накриваємо полотенцем та залишаємо на 1 годину, щоб тісто підійшло.

5. В цей час підготуємо начинку. 
Розтоплюємо вершкове масло та змішуємо цукор з корицею. 

6. Тісто, що підійшло тонко розкачуємо на пергаментному папері, або ретельно присипаній борошном поверхні. 

7. Тонко розкачене тісто змащуємо ретельно змащуємо розтопленим вершковим маслом та присипаємо какао з цукром.

8. Обережно загортаємо тісто, розрізаємо його на однакові частини (в мене по 4 см.)

9. Викладаємо майбутні булочки у форму застелену пергаментним папером та випікаємо у попередньо розігрітій до 180 градусів - 30-40 хвилин.


Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART!♥

Немає коментарів:

Дописати коментар