пʼятниця, 8 липня 2016 р.

Львівський сирник | Lvivcheese cake


  Бажаєте відправитись у маленьку подорож до казкового Львову? Та все ніяк не виходить? СПРАВЖНІЙ ЛЬВІВСЬКИЙ СИРНИК за рецептом від Food like Art - це частинка міста Лева на вашій кухні, тож подаруйте її собі та своїм коханим♥

Потрібно:

  • кисломолочний сир - 500 г.
  • яйця - 5 шт.
  • цукор - 200 г.
  • масло вершкове - 100 г.
  • манка - 2-3 ст.л.
  • родзинки - за смаком
  • шоколадний ганаш, ягоди - за бажанням


Приготування:

1. Для початку відділяємо жовтки від білків.

2. До жовтків додаємо цукор (крім звичайного можна додати і ванільний, для покращення смаку), збиваємо поки жовтки не побіліють.

3. В жовтки додаємо кисломолочний сир збиваємо блендером до однорідної маси, без грудочок.

4. Додаємо вершкове масло кімнатної температури та знову збиваємо блендером.

5.  Родзинки замочуємо у кип'ятку 2-5 хвилин, просушуємо, перемішуємо з 1 ст.л. манної крупи (для того щоб родзинки рівномірно розмістились під час випікання, а не осіли на дні).

6. Білки збиваємо до середніх піків.

7. До маси з сиром та жовтками додаємо манку та родзинки, перемішуємо.

8. Додаємо збиті білки та обережно перемішуємо (щоб кисень отриманий завдяки збиванню білків наситив всю масу майбутнього сирника).

9. Форму для випікання змащуємо маслом, викладаємо сирну масу, відправляємо до попередньо розігрітої до 190 градусів духовки. Випікаємо до утворення золотистої шкуринки на поверхні.

10. Дістаємо з духовки та форми, даємо час на охолодження. За бажанням поливаємо шоколадним ганашем (шоколад+масло+вершки) та прикрашаємо ягодами.

Можна почекати на повне застигання шоколаду, але якщо Ви, як і я, не можете стриматись то можна куштувати і так:)

І звичайно ж нове відео на каналі YouTube:






Готуйте з любов'ю та з Food like Art!♥

3 коментарі:

  1. Дуже вдячна за смачні рецепти і доступне відео, а особливо - за чудову українську)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це Вам дякую, за такий хороший відгук! Так, нашу рідну українську мову потрібно поширювати, дарувати її світові, найпростіше що можна для цього зробити це вести блоги та канал YouTube, що я і роблю:) Ще раз дякую за перегляд і відгук)

      Видалити