вівторок, 27 січня 2015 р.

Бараболя запечена з італійськими травами


   Я впевнена, що у кожного любителя смачно попоїсти є свій особливий рецепт, який займає мінімум часу та приносить максимум задоволення. Своїм рецептом швидкого (та ще й смачного!) сніданку/обіду/вечері я поділюсь з вами сьогодні!
    Якщо Вам вже набридла звичайна смажена/запечена бараболя, то в чому ж проблема(?!) приготуйте таку ж, але з Вашими улюбленими спеціями, додайте улюблений соус та в результаті отримайте задоволення від процесу та смаку + рецептик-"на всяк випадок" у кулінарну скарбничку ;)

Потрібно:

  • бараболя          - 600 г.
  • олія              - 1 ст.л.
  • сіль, перець      - за смаком

  • італійські трави  - 1 ст.л.
  • масло             - 50 г.
Приготування:

1. Очищену бараболю розрізаємо на дольки, додаємо сіль, перець, італійські трави та перемішуємо.

2. Форму для випікання змащуємо олією та викладаємо бараболю. 

3. Зверху на бараболю викладаємо масло порізане на скибочки. 

4. Ставимо бараболю запікатись у попередньо розігріту до 200 градусів духовку та не забуваємо перевертати її кожні 15 хвилин, поки не набуде золотистого кольору.

Смачного ;)


З любов'ю, Ваша Бараболька ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар