понеділок, 29 лютого 2016 р.

Шарлотка з яблуком та грушею | Charlotte with apples and pears


   Однією з перших статей на FOOD like ART, був рецепт смачнющої шарлотки з яблуками, минуло багато часу і от я частенько готуючи її вдома, вирішила трохи вдосконалити рецепт... Вийшло щось на зразок міні-шарлотки з неперевершеним карамельним соусом, який готувати дуже і дуже просто, проте саме він доповнює смак запечених фруктів та класичного бисквіту, як найкраще. Спробуйте і ви, цю версію шарлотки від FOOD like ART, обіцяю..ви не пошкодуєте ^^

Потрібно (на 2 шарлотки, діаметром 11см):

  • яйця - 3 шт.
  • цукор - 120 г.
  • борошно - 120 г.
  • масло - для змащення форми
  • груша - 1 шт.
  • яблуко - 1 шт.
  • кориця - 1 ч.л.
Приготування:

1. До яєць додаємо цукор та збиваємо вінчиком/міксером до збільшення у 2-3 рази.

2. Поступово додаємо просіяне борошно, та ретельно перемішуємо.


3. Форми для випікання застеляємо пергаментом та змащуємо вершковим маслом. Пергамент використовуємо лише для дна форми, так у майбутньому простіше перевернути шарлотку.

4. Фрукти очищаємо та нарізаємо кубиком/дольками. Викладаємо одним шаром на дно форми, присипаємо корицею та викладаємо тісто, незабувши що інгредієнти розраховані на 2 шарлотки діаметром 11 см.


5. Ставимо випікатись у попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.


6. Дістаємо шарлотку з форми, перевертаємо та поливаємо карамельним соусом.
Відео-рецепт з каналу FOOD like ART:



Готуйте з любов'ю, та з FOOD like ART;)

Немає коментарів:

Дописати коментар