Однією з перших статей на FOOD like ART, був рецепт смачнющої шарлотки з яблуками, минуло багато часу і от я частенько готуючи її вдома, вирішила трохи вдосконалити рецепт... Вийшло щось на зразок міні-шарлотки з неперевершеним карамельним соусом, який готувати дуже і дуже просто, проте саме він доповнює смак запечених фруктів та класичного бисквіту, як найкраще. Спробуйте і ви, цю версію шарлотки від FOOD like ART, обіцяю..ви не пошкодуєте ^^
- яйця - 3 шт.
- цукор - 120 г.
- борошно - 120 г.
- масло - для змащення форми
- груша - 1 шт.
- яблуко - 1 шт.
- кориця - 1 ч.л.
Приготування:
1. До яєць додаємо цукор та збиваємо вінчиком/міксером до збільшення у 2-3 рази.
2. Поступово додаємо просіяне борошно, та ретельно перемішуємо.
3. Форми для випікання застеляємо пергаментом та змащуємо вершковим маслом. Пергамент використовуємо лише для дна форми, так у майбутньому простіше перевернути шарлотку.
4. Фрукти очищаємо та нарізаємо кубиком/дольками. Викладаємо одним шаром на дно форми, присипаємо корицею та викладаємо тісто, незабувши що інгредієнти розраховані на 2 шарлотки діаметром 11 см.
5. Ставимо випікатись у попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.
6. Дістаємо шарлотку з форми, перевертаємо та поливаємо карамельним соусом.Відео-рецепт з каналу FOOD like ART:
Готуйте з любов'ю, та з FOOD like ART;)
Немає коментарів:
Дописати коментар