неділя, 28 лютого 2016 р.

Тісто для несолодких пирогів | Unsweetened pie dough


Потрібно:
  • борошно - 250 г.
  • вершкове масло - 170 г.
  • вода - 1-2 ст.л.
  • сіль
Приготування:

1. Борошно просієюмо, додаємо охолоджене вершкове масло, сіль та перетираємо до крихт.

2. Поступово додаємо воду та вимішуємо поки тісто не збиреться в шар.

3. Перекладаємо тісто на стіл, присипаний борошном, та вимішуємо тісто до однорідності та гладкості.

4. Замотуємо сформоване тісто в харчову плівку та ставимо в холодильник на 30 хвилин. Після чого використовуємо тісто, для приготування пирогів і тому подібної смакоти:)

Відео-рецепт з калалу FOOD like ART:



Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар