Раніше, я помилково вважала сирники, доволі таки, нудною стравою... Але коли знайшлась заморожена ожина, у мене з'явилась ідея приготувати з неї соус... Чесно, таких смачних сирників, я ще не куштувала! Самі вони ніжні, а в поєднанні з кислуватим смаком ожини та солодким - згущеного молока...в результаті отримуємо вибух смаку! Готуйте сирники від FOOD like ART та дивуйте себе та своїх близьких новими неповторними смаками! ;)
Потрібно:
- кисломолочний сир - 300 г.
- яйця - 1 шт.
- борошно - 2 ст.л. + 100 г(для підсипки)
- цукор - 1 ст.л.
- ванілін - за смаком
для соусу:
- ожина - 150 г.
- цукор - 2 ст.л.
- крохмаль - 1 ст.л.
+ згущене молоко
Приготування:
1. Сир перетираємо виделкою, додаємо яйце та решту інгредієнтів та перемішуємо до однорідності.
2. З отриманої маси формуємо сирники та обвалюємо у борошні.
3. Обсмажуємо на олії/маслі до утворення золотистої шкуринки з двох боків.
4. Готуємо соус: ожину розморожуємо, додаємо цукор та подрібнюємо у блендері. Ставимо на водяну баню, додаємо крохмаль та доводимо до кипіння. Перетираємо через сито і все наш ожиновий соус готовий.
Подаємо наші сирники з ожиновим соусом та згущеним молоком. Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар