пʼятниця, 3 квітня 2015 р.

Сирники з ожиновим соусом :)


  Раніше, я помилково вважала сирники, доволі таки, нудною стравою... Але коли знайшлась заморожена ожина, у мене з'явилась ідея приготувати з неї соус... Чесно, таких смачних сирників, я ще не куштувала! Самі вони ніжні, а в поєднанні з кислуватим смаком ожини та солодким - згущеного молока...в результаті отримуємо вибух смаку! Готуйте сирники від FOOD like ART та дивуйте себе та своїх близьких новими неповторними смаками! ;)


Потрібно:

  • кисломолочний сир - 300 г.
  • яйця - 1 шт.
  • борошно - 2 ст.л. + 100 г(для підсипки)
  • цукор - 1 ст.л.
  • ванілін - за смаком
для соусу:

  • ожина - 150 г.
  • цукор - 2 ст.л.
  • крохмаль - 1 ст.л.
+ згущене молоко

Приготування:

1. Сир перетираємо виделкою, додаємо яйце та решту інгредієнтів та перемішуємо до однорідності.



2. З отриманої маси формуємо сирники та обвалюємо у борошні.


3. Обсмажуємо на олії/маслі до утворення золотистої шкуринки з двох боків.

4. Готуємо соус: ожину розморожуємо, додаємо цукор та подрібнюємо у блендері. Ставимо на водяну баню, додаємо крохмаль та доводимо до кипіння. Перетираємо через сито і все наш ожиновий соус готовий.

Подаємо наші сирники з ожиновим соусом та згущеним молоком. Смачного! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар