середу, 27 травня 2015 р.

Найпростіший гарнір: запечені черрі


   Готувала курячі сосиски з сиром та думаючи над гарніром, що доповнював би їх, вирішила запекти гілочку томатів черрі. Цей гарнір дуже простий у приготувані, проте вас потішить смак (якщо Ви, як і я обожнюєте помідори) і зовнішній вигляд, який будь-якій страві подарує нотки вишуканості, навіть звичне для нас картопляне п'юре з гілочкою запечених томатів виглядатиме особливо. Тому експериментуйте, поєднуйте, адже це дуже просто!

Потрібно: 


  • гілочка черрі
  • оливкова олія
Приготування:

1. Гілочку томатів промити, просушити за допомогою серветок та перемістити на деко застелене папером для випічки.


2. Ножем зробити неглибокі надрізи на кожному томаті та злегка збризнути оливковою олією.



3. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.


Ось і все, один з найпростіший гарнірів та найпростіший рецепт на FOOD like ART готовий! 


Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART! :) 

Немає коментарів:

Дописати коментар