Готувала курячі сосиски з сиром та думаючи над гарніром, що доповнював би їх, вирішила запекти гілочку томатів черрі. Цей гарнір дуже простий у приготувані, проте вас потішить смак (якщо Ви, як і я обожнюєте помідори) і зовнішній вигляд, який будь-якій страві подарує нотки вишуканості, навіть звичне для нас картопляне п'юре з гілочкою запечених томатів виглядатиме особливо. Тому експериментуйте, поєднуйте, адже це дуже просто!
- гілочка черрі
- оливкова олія
Приготування:
1. Гілочку томатів промити, просушити за допомогою серветок та перемістити на деко застелене папером для випічки.
2. Ножем зробити неглибокі надрізи на кожному томаті та злегка збризнути оливковою олією.
3. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.
Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар