середу, 27 травня 2015 р.

Домашні курячі сосиски з сиром


       У 21-му столітті зайшовши у супермаркет ми впевнені на всі сто відсотків, що тут знайдеться все зі списку покупок , проте рідко хто задумується чи дійсно усі ці продукти це саме те, що потрібно! Адже хтозна, що ховається за спокусливою рекламою, не менш привабливою упаковкою та такому солодкому, чи не зовсім - складу продуктів, від чесного, чи не зовсім - виробника. Вже ні для кого не секрет, що у ковбасних виробах рідко коли можна зустріти справжнє м'ясо, задля економії виробники підсовують довірливим покупцям "кота в мішку", хоча замість кота - соя. І хоч про цей вид бобових сказано багато хорошого, вченими доведено що надмірне та неправильне її споживання призводить до захворювань щитовидної залози, передчасного запуску процесу старіння організму та навіть зростання ризику безпліддя!
   Але цьому можна запобігти, варто лише навчитись готувати ковбаски/сосиски в домашніх умовах, а це не так вже і складно, як здається на перший погляд. І ось перший варіант домашніх сосисок від FOOD like ART - курячі сосиски з сиром! Апетитні та привабливі на вигляд, ніжні за структурою, зі відчутним ніжним смаком курятини та розплавленим сиром всередині +неповторна золотиста шкуринка... То як, готові один раз ризикнути і замість готових сосисок у супермаркеті купити куряче філе? Якщо так, то починаємо готувати! ;)



Потрібно: 
  • куряче філе - 500 г.
  • сметана 22% - 2 ст.л.
  • перець      - 1 ч.л.
  • паприка     - 1 ч.л.
  • сіль        - 1 ч.л.
для гарніру:
  • помідори черрі 
  • шампіньйони 
  • оливкова олія
Приготування: 

1. Для початку куряче філе розрізаємо на частини, та подрібнюємо у м'ясорубці, або блендері. 



2. До курячого фаршу додаємо сметану, паприку, перець та сіль, вимішуємо до однорідності.


3. Сир нарізаємо брусочками.

4. Частину фаршу (в мене 1/4) викладаємо на рукав для випікання тонким шаром, зверху - брусочки сиру, обережно загортаємо. Викладаємо у киплячу воду та готуємо 25-40 хвилин (в залежності від розміру).


5. Поки сосиски варяться, готуємо гарнір: запікаємо помідори черрі та обсмажуємо гриби. Викладаємо на серветки, щоб прибрати зайву олію.


6. Зварені сосиски обсмажуємо до рум'яної шкуринки на оливковій олії (де смажились гриби). 


Ось і все, викладаємо сосиски та гарнір на тарілку та смакуємо! ;)

Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар