неділя, 31 травня 2015 р.

Слойки з томатами, грибами, сиром та базиліком



Потрібно:
  • листкове тісто -  500 г.
  • томатний соус
  • шампіньйони    - 200 г.
  • сир            - 100 г.
  • базилік             
  • яйце           - 1 шт.
  • молоко         - 1 с т.л.
томатний соус:
  • помідори      -  4 шт.
  • оливкова олія -  1-2 ст.л.
  • сіль, цукор   - на смак.


Приготування:

1. Готуємо томатний соус. Помідори бланшируємо, знімаємо шкуринку, нарізаємо, перекладаємо у сотейник та відправляємо на вогонь, помішуючи додаємо оливкову олію, сіль, цукор. Тримаємо на вогні, поки майбутній соус не почне густішати, після цього подрібнюємо у блендері та охолоджуємо.

2. Гриби, в моєму варіанті - шампіньйони, потрібно нашинкувати слайсами та обсмажити на оливковій олії.



3. Тісто тонко розкачуємо на припорошеній борошном поверхні.


4. Рівномірно викладаємо на тісто наш томатний соус, обсмажені гриби, сир та базилік. 



5.  Обережно скручуємо у рулет, та розрізаємо на кільця по 1-1,5 см. товщиною. Ці кільця викладаємо на деко застелене пергаментним папером. 





6. Яйце взбиваємо з молоком та змащуємо кільця. Випікаємо при температурі 220 градусів до збільшення у розмірі та утворення золотистої шкуринки.



Немає коментарів:

Дописати коментар