Осінь триває і сьогодні в меню ніжна, наповнена неперевершеними смаками та осінніми нотками - паста з баклажанами та моцареллою.
+ нове відео на каналі, приємного перегляду:)
Потрібно:
- баклажан - 1 шт.
- помідори - 2 шт.
- паста - 250 г.
- часник - 2 зуб.
- базилік - 2 гіл.
- цукор, сіль
- італійські трави
- олія
Приготування:
1. Часник мілко подрібнюємо, баклажани нарізаємо кільцями та на 15 хвилин занурюємо у підсолену воду, після чого нарізаємо квадратиками, обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
2. Помідори бланшируємо, знімаємо шкуринку, подрібнюємо та додаємо у сковороду.
3. Приправляємо спеціями за смаком (цукор+сіль+італійські трави), перемішуємо та тушкуємо 25-30 хвилин.
4. В цей час варимо пасту до стану all dente, викладаємо у сковороду незабувши додати трохи води, де відварювалась паста.
5. Базилік подрібнюємо додаємо у сковороду та все ретельно перемішуємо.
6. Подаємо разом з нарізаною квадратиками бринзою та гілочкою базиліку.
Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART!:)
Немає коментарів:
Дописати коментар