неділя, 1 листопада 2015 р.

Паста з баклажанами та моцареллою| Pasta with eggplant and mozzarella



    Осінь триває і сьогодні в меню ніжна, наповнена неперевершеними смаками та осінніми нотками - паста з баклажанами та моцареллою. 

+ нове відео на каналі, приємного перегляду:)


Потрібно:
  • баклажан - 1 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • паста - 250 г.
  • часник - 2 зуб.
  • базилік - 2 гіл.
  • цукор, сіль
  • італійські трави
  • олія
Приготування:

1. Часник мілко подрібнюємо, баклажани нарізаємо кільцями та на 15 хвилин занурюємо у підсолену воду, після чого нарізаємо квадратиками, обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією. 






2. Помідори бланшируємо, знімаємо шкуринку, подрібнюємо та додаємо у сковороду.



3. Приправляємо спеціями за смаком (цукор+сіль+італійські трави), перемішуємо та тушкуємо 25-30 хвилин.


4. В цей час варимо пасту до стану all dente, викладаємо у сковороду незабувши додати трохи води, де відварювалась паста.

5. Базилік подрібнюємо додаємо у сковороду та все ретельно перемішуємо.

6. Подаємо разом з нарізаною квадратиками бринзою та гілочкою базиліку.



Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар