Рецепт дуже простого і надзвичайно смачного італійського десерту. Знову #stopmotion, цього разу з ноткою любові, і причина цьому не день усіх закоханих та навіть не річниця весілля батьків... Happy birthday, YouTube. я старалась:)
Потрібно:
• вершки 400 г.
• молоко 100 г.
• цукор 60 г.
• ваніль
• вода 60 г.
• желатин 8 г.
+ м'ята
для соусу:
• вишні 300 г.
• цукор 60 г.
• крохмаль 20 г.
• вода 60 г.
Приготування:
1. Змішуємо вершки, молоко, цукор та ваніль у сотейнику. Ставимо на середній вогонь та доводимо до кипіння.
2. У той час, замочуємо желатин у воді...
3. Після закипання вершків з молоком... замочений желатин ставимо у духовку/мікрохвильову піч/на водяну баню то доводимо до розчинення желатину.
4. Желатин додаємо у сотейник, розмішуємо.
5. Розливаємо суміш по креманках в однаковій кількості (всього 600 г.) Ставимо у холодильник на 5 годин.
6. Готуємо соус.
- Заморожену вишню та цукор викладаємо у сотейник, перемішуємо та прогріваємо на середньому вогні.
- крохмаль змішуємо з водою, додаємо у сотейник, перемішуємо... Доводимо до загустіння, помішуючи.
7. Через 5 годин у креманки викладаємо охолоджений соус.
Смачного!
Готуйте з любов'ю та з FOOD like ART!
Немає коментарів:
Дописати коментар