Мінімум один раз на тиждень у нашому меню з'являється паста, яку ми українці звикли називати просто - макарони. Ми зазвичай купуємо вже готові макаронні вироби у магазині, проте їх не важко приготувати і вдома маючи 15 хвилин часу, лише 3 обов'язкові інгредієнти та вміння розкачувати тісто! Отже починаємо нашу подорож у світ домашньої пасти...
- борошно - 200 г.
- яйце - 2 шт.
- оливкова олія - 2-3 ст.л.
- вода - 1-2 ст.л.
Приготування:
1. У глибокій мисці змішуємо борошно, яйця та олію. Збираємо все у однорідний шар, викладаємо на присипану борошном поверхню стола та добре вимішуємо.
2. Розкачуємо тісто в пласт товщиною 1-2 мм.
3. Звертаємо тісто трубочкою та нарізаємо кусочками 1 см товщиною.
4.Розвертаємо руками тісто та присипаємо невеликою кількістю борошна.
Ось наша паста і готова! Залишається лише відварити її приправити соусом та смакувати... Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар