субота, 25 жовтня 2014 р.

Домашня паста






  Мінімум один раз на тиждень у нашому меню з'являється паста, яку ми українці звикли називати просто - макарони. Ми зазвичай купуємо вже готові макаронні вироби у магазині, проте їх не важко приготувати і вдома маючи 15 хвилин часу, лише 3 обов'язкові інгредієнти та вміння розкачувати тісто! Отже починаємо нашу подорож у світ домашньої пасти...


Потрібно:

  • борошно        -  200 г.
  • яйце           -  2 шт. 
  • оливкова олія  -  2-3 ст.л.
  • вода           -  1-2 ст.л.

Приготування:

1. У глибокій мисці змішуємо борошно, яйця та олію. Збираємо все у однорідний шар, викладаємо на присипану борошном поверхню стола та добре вимішуємо.

2. Розкачуємо тісто в пласт товщиною 1-2 мм.




3. Звертаємо тісто трубочкою та нарізаємо кусочками 1 см товщиною.





4.Розвертаємо руками тісто та присипаємо невеликою кількістю борошна. 























   Ось наша паста і готова! Залишається лише відварити її приправити соусом та смакувати... Смачного! :)

З любов'ю, Ваша БараБолька ;)

Також готуйте:

Домашня паста з брокколі
Апельсинові мафіни

Немає коментарів:

Дописати коментар