вівторок, 18 листопада 2014 р.

Суп Мінестроне



   Мінестроне у перекладі з італійської - "великий суп", тобто ще по самій назві стає зрозуміло, що правильно приготований мінестроне має бути густим та з великою кількістю інгредієнтів. Найцікавіше те, що рецептів цієї страви існує безліч варіацій та дуже важко знайти класичний рецепт цієї страви, а все тому що самі італійці готують його з будь яких сезонних овочів, які тільки є у домі. З цим супом можна не боятись експерементувати, вигрібаємо з холодильника все все та йдемо творити! ;)

Потрібно:


  • цибуля         - 1 шт.
  • часник         - 4 зуб.
  • оливкова олія  - 2 ст.л.
  • морква         - 1-2 шт.
  • корінь селери  - 100-150 г.
  • гарбуз         - 100-150 г.
  • цвітна капуста - 100-150 г.
  • помідор        - 1 шт.
  • макарони      - 100-150 г.
  • квасоля        - 100-150 г.
  • сіль, перець, спеції - за смаком
  • сир           - 100 г.
  • зелень
  • грінки
Приготування:
1. На добре розігрітій сковороді з оливковою олією пасерує мілко нарізану цибулю та часник.



2. Додаємо нарізані кубиком моркву, корінь селери, гарбуз та спеції та пасеруємо до м'якості всіх овочів. 



3. Цвітну капусту заливаємо кип'ятком на 2-3 хвилини, щоб видалити гіркоту, після чого розбираємо на суцвіття. Помідору бланшируємо, знімаємо шкірку та нарізаємо квадратиком.
4. Овочі заливаємо водою, додаємо капусту та макарони, доводимо до кипіння та закладаємо квасолю та помідор.



5. Готуємо ще максимум - 10 хвилин, час залежить від того який вид макаронних виробів Ви готуєте. Доводимо до смаку за допомогою спецій.


Подаємо присипавши зеленю та тертим сиром разом з грінками. Ось і все ;)

З любов'ю, Ваша БараБолька ;)
Також готуйте:

Шоколадно-апельсиновий торт
М'ясо по французьки


Немає коментарів:

Дописати коментар