Привіт! Сьогодні я готувала м'ясо по французьки з свинини по класичному рецепту з цибулею, вершками та сиром. Результат мені сподобався, тому я і пишу цей рецепт Вам, проте в мене з'явилась ідея приготувати м'ясо по французьки за моїм смаком, з продуктами, які на мою думку, смакували б у цьому рецепті. Саме тому чекайте удосконалений рецепт м'яса по французьки, а поки що готуємо класичний!)
Потрібно:
- м'ясо свинини - 1 кг.
- цибуля - 1 шт.
- сіль, перець - за смаком
- вершки 20% - 125 мл.
- молоко - 125 мл.
- сир - 150 г.
Приготування:
1. М'ясо порізати шматочками по 1,5 см та викласти їх у змащену олією форму для запікання.
2. Цибулю порізати півкільцями, викласти на м'ясо та приправити спеціями.
3. Змішати вершки та молоко і залити ними м'ясо.
4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку та випікати 1 - 1,5 годин. За 20 хвилин до готовності посипати тертим сиром та знову поставити у духовку.
На сьогодні все, сподіваюсь Вам сподобається! ;)
Немає коментарів:
Дописати коментар