понеділок, 18 серпня 2014 р.

М'ясо по французьки (класика)

  
 Привіт! Сьогодні я готувала м'ясо по французьки з свинини по класичному рецепту з цибулею, вершками та сиром. Результат мені сподобався, тому я і пишу цей рецепт Вам, проте в мене з'явилась ідея приготувати м'ясо по французьки за моїм смаком, з продуктами, які на мою думку, смакували б у цьому рецепті. Саме тому чекайте удосконалений рецепт м'яса по французьки, а поки що готуємо класичний!)

Потрібно:

  • м'ясо свинини - 1 кг.
  • цибуля        - 1 шт.
  • сіль, перець  - за смаком
  • вершки 20%    - 125 мл.
  • молоко        - 125 мл.
  • сир           - 150 г.
Приготування: 

1. М'ясо порізати шматочками по 1,5 см та викласти їх у змащену олією форму для запікання.


2. Цибулю порізати півкільцями, викласти на м'ясо та приправити спеціями.


3. Змішати вершки та молоко і залити ними м'ясо.


4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку та випікати 1 - 1,5 годин. За 20 хвилин до готовності посипати тертим сиром та знову поставити у духовку. 


   На сьогодні все, сподіваюсь Вам сподобається! ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар