суботу, 8 серпня 2015 р.

З днем Народження, FOOD like ART!♥


    Усім привіт, сьогодні у нас свято! Рівно рік тому я опублікувала свою першу статтю, отже у мого дитятка FOOD like ART сьогодні перший день Народження! Юххуу..!

  Чесно, мені здається, що перед своїм днем Народження я хвилювалась менше, може причиною стало те що своїх я вже 18-ть відсвяткувала, а у FOOD like ART сьогодні 1-ше. А може через те, що FOOD like ART я сприймаю за значну частину себе, свого життя... Але ж дійсно цей рік змінив багато в моєму житті, це був рік-навчання, рік завдяки якому я, як і планувалось, відкрила для себе багато незвіданого, рік за який я навчалась на своїх помилках і відчула результат, рік за який я подорослішала та, звичайно ж, рік за який я ще більше полюбила цю могутню незвідану науку - кулінарію! Так, так за рік з FOOD like ART я чітко зрозуміла, що кулінарія - це наука і незабаром переконаю у цьому і вас! Обіцяю, що буде цікаво;)


  З моменту появи першої статті до тепер пройшов рік, і ця стаття стане 54 опублікованою! 54 статті за рік - це не багато, але ж і не мало... Тішить те, що за рік я все ж навчилась писати краще, та і фото теж змінились в кращу сторону, хоч фотооптику не змінювала:) Отже будемо сподіватись, що наступний рік пройде ще більш продуктивно і мені вдасться разом з Вами, пізнати нове та піднятись ще вище на вершину під назвою - кулінарія!
 
Жульєн, який теж є маленькою частинкою FOOD like ART також сьогодні святкує!



Задуваючи свічечку на святковому кексикові загадала одне бажання, сподіваюсь збудеться!;)


З Днем Народження, FOOD like ART! 

6 коментарів:

  1. Як швидко рік пройшов))
    54 статті за рік, то доволі непогано, ти можеш собою пишатись, вітаю!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Так, так, рік пройшов здавалося б непомітно, але стільки змінилось за цей час...:)

      Видалити
  2. З днем народження, FOOD like ART! І тебе, Оль, вітаю, так тримати. Дуже сподобалось фото кекса з кремом, так яскраво, підіймає настрій)) І Жульєн дуже виріс))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Так, так, я те фото поставила на екран блокування в телефоні, дійсно покращує настрій. Так, мій Жульєн росте і росте, став таким собі мужичком з шрамом біля ока. Хіхіх)

      Видалити
    2. Шрами вони тільки прикрашають)) Будемо сподіватись, що твоє бажання збудеться. А я чекаю твої доводів про кулінарію-науку і як мін 100 постів за майбутній рік)) Бажаю натхнення))

      Видалити
    3. То малий шрамчик, все загоїться і сліду не буде, це вже не вперше в нас таке.:) Дякую, я старатимусь!:))

      Видалити