понеділок, 14 вересня 2015 р.

Томати у власному соку | Whole peeled tomatoes in juice


 Натуральний смак борщу, томатного соусу для піци або ж для пасти отримати взимку - реально! Варто лише запастись помідорами та бажанням готувати... Томати у власному соку - мінімум спецій, максимум смаку та вітамінів! 
   Приготування баночки томатів у власному соку займе у Вас 40 хвилин часу, проте заощадить значно більше часу взимку! Не витрачайте час даремно, краще проведіть його з близькими♥



Потрібно (на 1 л. банку):
  • помідори - 1,2 кг.
  • сіль



Приготування:


1. Помідори миємо, бланшируємо,  знімаємо шкуринку.




2. Найтвердіші поміщаємо у банку,  решту - подрібнюємо блендером та тушкуємо 15 хвилин.  Проціджуємо через сито, знову ставимо на вогонь, солимо, доводимо до кипіння - томатний сік готовий.


3. Соком заливаємо томати у банці та прикриваємо кришкою.

4. Ставимо банку у каструлю киплячою водою  та стерилізуємо так наші томати на протязі 25 хвилин, закриваємо кришкою, перевертаємо.

Готуймо з любов'ю та з FOOD like ART!;)

Немає коментарів:

Дописати коментар