Натуральний смак борщу, томатного соусу для піци або ж для пасти отримати взимку - реально! Варто лише запастись помідорами та бажанням готувати... Томати у власному соку - мінімум спецій, максимум смаку та вітамінів!
Приготування баночки томатів у власному соку займе у Вас 40 хвилин часу, проте заощадить значно більше часу взимку! Не витрачайте час даремно, краще проведіть його з близькими♥
Потрібно (на 1 л. банку):
- помідори - 1,2 кг.
- сіль
Приготування:
1. Помідори миємо, бланшируємо, знімаємо шкуринку.
2. Найтвердіші поміщаємо у банку, решту - подрібнюємо блендером та тушкуємо 15 хвилин. Проціджуємо через сито, знову ставимо на вогонь, солимо, доводимо до кипіння - томатний сік готовий.
3. Соком заливаємо томати у банці та прикриваємо кришкою.
4. Ставимо банку у каструлю киплячою водою та стерилізуємо так наші томати на протязі 25 хвилин, закриваємо кришкою, перевертаємо.
Готуймо з любов'ю та з FOOD like ART!;)
Немає коментарів:
Дописати коментар