неділя, 7 вересня 2014 р.

Рис з грибами




   
   Привіт! Я дуже люблю рис у будь якому його вигляді, а от сьогодні на сніданок готувала легкий та я б сказала навіть дієтичний рис з грибочками і ділюсь цим простим рецептом з Вами!









Потрібно:
  • рис    - 250 г.
  • цибуля - 1 шт.
  • гриби  - 300 г.
  • сіль, перець, італійські трави - за смаком
Приготування:

1. Варимо рис, я використовую рис "басматі" правильно варити його потрібно в пропорції 2:1, тому у каструлю наливаємо 500 - 600 мл. води, доводимо до кипіння та солимо. У кип'ячу воду додаємо промитий рис, доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь та готуємо рис до стану аl dente (аль денте, "на зубок").


2. Цибулю очищаємо, нарізуємо квадратиком та обсмажуємо на оливковій олії до золотистої шкуринки.

3. Гриби очищаємо від забруднень, нарізуємо тонкими скибочками та додаємо до обсмаженої цибулі. Гриби солимо, перчимо, додаємо італійські трави та обсмажуємо до готовності.

4. До обсмажених грибів додаємо рис, та перемішуємо. Після чого рис викладаємо по тарілкам, зверху можна збризнути оливковою олією.



 + декілька чудних фото сонячного недільного ранку, що може бути краще такого ранку + такий сніданок?)





Добраніч ;)
З любов'ю Ваша БараБолька :)

Немає коментарів:

Дописати коментар