неділю, 28 вересня 2014 р.

Моє кулінарне кохання: Джеймі Олівер ♥


   "З їжею все просто: всі ми приречені на те, щоб їсти тричі на день до кінця життя. Так давайте їсти те, що поживно, смачно і приносить задоволення. По-моєму, це дуже проста філософія." 
Джеймі Олівер
   Сьогодні я з великою радістю та захопленням знайомлю Вас з моїм кулінарний коханням - Джеймі Олівером! Він вже рік, як заполонив ту частинку мого серця, під назвою "Кулінарія"! І давно вже не траплялось таких днів, щоб я не подивилась хоч одне відео на ютубі з його участю (а їх багатенько)!
  Джеймі для мене служить невичерпним джерелом натхнення, не маленьким таким джерельцем, а цілим океаном! Він для мене такий собі приклад для наслідування, приклад відданості та любові до улюбленої справи, приклад моделі людини та шефа з великої літери! Історія його тернистого шляху до успіху  дає, можливо, один з найцінніших уроків життя(!) - маючи у серці любов до улюбленої справи та трішки таланту Ти здатний підкорити не лише Еверест, Ти здатний змусити долю рухатись у потрібному саме для Тебе напрямку


   Всім у чиєму серці ця стаття відкрила любов до кулінарії, або хоча б до самого Джеймі Олівера, я раджу почати дивитись його кулінарні телепередачі, читати його книги, готувати за його рецептами та просто любити сам процес приготування їжі, як це робить він! ;)
   Обіцяю, невдовзі приготувати щось на зразок гарбузових маффінів від Джеймі для Вас! Чекайте нову порцію натхнення, готуйте та даруйте радість Вашим близьким! ;)

З любов'ю, Ваша БараБолька! ;)

2 коментарі: