четвер, 14 серпня 2014 р.

Кукурудза з перцем чилі, орегано та перепелиними яйцями

 

   Мої вітаннячка, ось і настала середина серпня, а це означає що прийшов час готувати кукурудзу! Я думаю, звичайна відварена з сіллю кукурудза всім уже набридла, тому сьогодні поділюсь з Вами рецептом кукурудзи запеченої з перцем чилі та орегано, як ви самі розумієте це гостро (ох як гостро).



Потрібно:
  • кукурудза      -  2-4 шт. (залежить від розміру)
  • часник         -  1 зуб. 
  • імбир          -  щіпка
  • перець чилі    -  за смаком
  • масло          -  1 ст.л.
  • оливкова олія  -  1 ч.л.
  • сіль, перець   -  за смаком
  • орегано        -  1/2 ч.л.
Приготування: 

1. Кукурудзу почистити, промити та протерти паперовим рушником.


2. Часник та імбир натерти на тертці та перекласти у ступку, туди ж покласти масло кімнатної температури, оливкову олію, сіль перець та перемішати.


3. Перець чилі нарізати тонкими шматочками, разом з орегано додати в ступку та все ретельно перетерти.


4. Змастити кукурудзу отриманою кашицею, загорнути у фольгу та поставити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на решітку. Запікати 30 - 40 хвилин. 


   На сайті де я знайшла цей рецепт була рекомендація скуштувати цю кукурудзу з відвареними перепелиними яйцями, я так і зробила , вийшло смачно! Проте попереджаю, що перець чилі треба класти в міру, бо може вийти дуже і дуже ГОСТРО! 

   Не прощаюсь, тому що сьогодні буде ще як мінімум одна стаття, максимум - дві, тому що завтра зранку їду в село до бабусі з дідусем і поки що не знаю коли приїду, але обіцяю приїхати і відразу написати хоча б одну статтю! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар