четвер, 14 серпня 2014 р.

Куряче рагу з перцем



   Як я і обіцяла ще одна стаття перед моїм від'їздом. 
   У мене є декілька перевірених рецептів, які рятують коли часу на приготування зовсім мало, одним з них я поділюсь з Вами сьогодні! Я досить часто готую рагу, тому що його приготування не потребує багато часу та кожного разу можна приготувати щось нове саме з тих продуктів що є саме у Вашому холодильнику. Інгредієнти можна заміняти на будь-які проте варто враховувати час їх приготування. Продукти що готуються довше - кладемо у сковорідку раніше, а ті що швидше - пізніше, от і весь секрет. Тому давайте, всі разом йдемо на кухню, зазираємо у холодильник... витягуємо все що нам хочеться та готуємо рагу!:)


Потрібно: 

  • куряче філе     -      500 г.
  • борошно         -      1 ст.л.
  • сіль, перець    -      за смаком
  • масло           -      2 ст.л.
  • часник          -      4 зуб.
  • цибуля          -      2 шт.
  • болгарський перець   - 1 шт.
  • томатна паста   -      2 ст.л.
Приготування: 


1. Куряче філе промити, порізати на кубики, посолити та поперчити. Додати борошно та перемішати.


2. На сковороді розігріти масло та обсмажити філе до золотистої шкуринки, приблизно 5-7 хвилин. Після чого обсмажену курятину викласти в миску.



3. Цибулю нарізуємо півкільцями, часник - невеличкими шматочками, а перець - соломкою.


4. На сковороді підсмажуємо цибулю та часник до рум'яної шкуринки. Після чого додаємо перець, обсмажуємо все 3 хвилини та додаємо куряче філе. 


5. Додаємо томатну пасту, доводимо до кипіння і тушкуємо на маленькому вогні 25 хвилин.


6. При подачі посипаємо зеленю. 

   На сьогодні все, добраніч ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар