понеділок, 25 серпня 2014 р.

Душевний фільм "Кухар на колесах"


     Чесно кажучи, я дуже люблю фільми про кулінарію, і от сьогодні переглянувши комедію "Кухар на колесах" я вирішила поділитись з Вами своїми враженнями.
  "Кухар на колесах" - хороший фільм про кулінарію, з розряду "фільм з душею", в якому тема кулінарії розкрита на всі 100 відсотків, із професійною грою акторів. 
   А взагалі "Кухар на колесах" - це історія про людину та його пристрасть - кулінарію; це історія про поразки та перемоги; це історія про відносини батька та сина; це історія з щасливим кінцем; це історія яку варто побачити і Вам!
+ не знаю, чи Ви помітили у Карла(головний герой) на правій руці круте тату у вигляді шеф-ножа(!) ніби ніж - то продовження руки Шефа! ;)

Трейлер:


Кадри з фільму:







Приємного перегляду! :)

6 коментарів:

  1. Олька, пиши більше статей! Не пропадай... ^_~

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стараюсь писати не зважаючи на поломку оптики та є ще дещо, що займає багато мого часу, про це в наступній статті! А поки що заходимо - читаємо - готуємо - їмо вкусняшку - коментуємо! :))
      http://foodlikeart.blogspot.com/2014/08/food_28.html

      Видалити
  2. Та, татуха у вигляді ножа в нього крута! Фільм дійсно душевний, затишний, я не пошкодував що витратив свій час на прочитання цієї статті та перегляд самого фільму. Бачу що ти в темі, тому порадь ще щось схоже для перегляду:)) Подякував! ;)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таких фільмів є досить таки багато, але з тих що я дивилась найбільш схожий по атмосфері це фільм "Душевна кухня" та "Кухар для Президента". Думаю поки досить 2-х, бо перерахувати всі... то треба цілий пост.)

      Видалити
    2. Так напиши цілий пост, щось на зразок топ 20 :)))

      Видалити
    3. Ну... топ 20 не обіцяю, а 10 напишу найближчим часом)

      Видалити